Jazz in the Park 2022

text de: Cătălina Perju // vizual preluat de la Jazz in the Park

Festivalul Jazz in the Park a ajuns la ediția aniversară de 10 ani și promite multe surprize în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. De joi, 1 septembrie, și până duminică, 4 septembrie, cei peste 5.000 de participanți sunt așteptați într-o nouă locație a festivalului, pentru a asculta cele 52 de trupe invitate la cele 5 scene amenajate.

Pe lângă programul cunoscut deja de ascultătorii de jazz, organizatorii festivalului au creat, alături de partenerii Mega Image, Nagarro, Accesa, 3 zone tip Pop-Up unde participanții pot degusta mâncăruri de la cele mai cunoscute restaurante din Cluj-Napoca, pot face cumpărături la zona micilor antreprenori locali pentru un picnic sau pot să se relaxeze la lounge-urile partnerilor.

Întâlniri de prispă este un alt eveniment organizat și dedicat celor interesați de jurnalismul cultural și importanța sa în prezent, importanța muzicii în perioade de criză și discuții despre Jazz. Aceste panneluri vor avea ca invitați și moderatori persoane importante din lumea muzicală, din industria de jurnalism, precum și un psiholog.

În plus, pentru cei dornici să (re)învețe să cânte la un instrument, să olărească sau să cumpere viniluri, sunt așteptați la zonele special amenajate.

Festivalul Jazz in the Park va avea loc în perioada 1-4 septembrie 2022 în incinta Parcului Etnografic „Romulus Vuia”din Cluj-Napoca. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul festivalului sau de pe  iabilet.ro .

You may also like