Shopping pe Wish și alte nebunii

redactor: Vlad Sabo // sursă poze: wish.com

Cumpărături. Toată lumea le face și, mai nou, toți o fac online. Cred că suntem familiari cu marile magazine online, din țară sau afară, precum eMAG sau Amazon. Însă există un vest sălbatic al cumpărăturilor online, o zonă bizară, plină de marfă care mai de care. Sună interesant? Ești pregătit să aflii mai multe despre asta? Crezi că e vorba de Deep Web? Țeapă, vorbim de echivalentul online al Oborului, Wish, și despre cele mai dubioase produse pe care le-am putut găsi după sute de mii de ore (a se citi vreo zece) de căutări crunte. Fără să o lungesc prea tare, uite câteva chestii bizare, drăguțe sau extrem de inutile pe care îți poți arunca banii și după care să stai vreo 3 luni până vin din China.

(Nu garantăm livrarea sau creșterea serotoninei în urma cumpărăturilor)

1. Un Bitcoin

Vrei să investești, dar nu vrei să dai $55,000+ pe un bitcoin virtual?  Nu-i nimic, poți să-ți iei unul fizic la 40 de lei de pe Wish. Știu, nici mie nu mi-a venit să cred, dar mi-am zis că e o oportunitate pe care nu o pot rata și am luat douăzeci, deci acum sunt practic milionar. Contactați-ne pentru mai multe sfaturi în crypto și investiții la adresa redacției.

2. Mousepad în formă de fetiță anime

Îți plac desenele japoneze? Ai probleme cu încheietura? Ambele în același timp? Nu dispera, dragă cititor! Stând pe Wish am descoperit soluția (clar nu știam că există așa ceva de dinainte). Cu un suport de silicon pentru încheietură, aceste mouse pad-uri sunt perfecte pentru a-ți satisface orice nevoie, oferind sprijin și confort în orice poziție ai sta. Singurul dezavantaj e că sunt stupid de scumpe, dar eu personal zic că merită.

 

 

Cadoul perfect pentru oricine petrece mult timp la calculator și nu vrea probleme în viitor, 10/10 aș cumpăra dacă ar ajunge până devine viitorul ăla realitate.

3. Borsetă cu burtă

În cazul în care nu te simți destul de alpha, pe Wish e disponibil un produs cu adevărat fantasmagoric, făcut special pentru a încapsula toate atributele alpha ale unui bărbat de 50 de ani. Utilă, practică și foarte fashionable, borseta cu burtă este un articol vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din viața ta. Ideal în special pentru stocat doze de bere și mâncare până ajungi să dezvolți the real thing. Îl mai recomand și când mergi cu gașca în Vamă sau la festival, îți garantăm că va fi magnet de gagici.

BONUS: În cazul în care simți că nu e suficient de alpha și vrei corpul de tătic complet, uite aici un hanorac numai bun de purtat când ieși la date. Dacă nu te cere în căsătorie după ce mergi îmbrăcat așa, eu zic să cauți pe altcineva. 

4. Sâni falși de silicon și corectoare de sfârcuri

Acuma dacă nu vrei burtă, Wish oferă o altă alternativă. Da, ai citit bine! Dacă vrei, poți să-ți cumperi o pereche de sâni enormi. Mult noroc în a le explica celor de la poștă ce e în pachet (de parcă ei nu-l deschid să vadă singuri).

De ce ți-ar trebui? Nu e treaba mea. De ce e cenzurat așa cum e? Habar nu am. Dar eu zic că e o investiție și o șansă unică în viață.

Că tot suntem la capitolul sâni, ți s-a părut vreodată că n-ai sfârcurile perfecte? Eu n-am fost complexat de asta până acum, dar în cazul în care ai această nesiguranță (sau tocmai urmează să o dezvolți știind că există corector de sfârcuri) avem soluția!

 

Nici nu vreau să știu cine s-a gândit să inventeze așa ceva.

5. Posterele astea cu Boku no Hero Academia

Dacă e să judec după review-uri, absolut orice fată pasionată de anime-uri le adoră și, dacă țin minte bine, costă doar livrarea. Mie îmi sună ca o super afacere. Nu mai am altceva de zis în afară de faptul că personajele astea sunt minore.

 

Și cam asta a fost lista pe azi. Am sărit peste marea de aheago merch (cred că toată lumea știe ce e un aheago hoodie și de unde se poate cumpăra) și peste multe alte produse care cumva erau sub cele cinci de mai sus, dar sper că ți-am făcut chef de shopping online. Ne auzim peste 4 luni, când poate pleacă produsele de la oficiul postal vamal și îți crește puțin serotonina.

P.S. Uite încă două chestii drăguțe pe care nu le-am mai inclus în articolul principal, dar sunt simpatice rău.

 

You may also like

Leave a Reply